KERESŐ, KERESÉS

 
 

Keresési találatok

Skandináv keresztrejtvény #3723 :: https://skandomata.hu/0mYFRU

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.12.18 11:42— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.53K — Megfejtve: 38 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Napi humor. Két rendőr beszélget: - Te mennyi gombócot tudsz megenni éhgyomorra? - kérdezi az egyik. - Nyolcat - felei a másik. - Nem igaz csak egyet, mert a többit már nem éhgyomorra eszed. Megtetszik ez a vicc a rendőrnek és elmondja a komájának. - Sanyi! Te mennyi gombócot tudsz megenni éhgyomorra? - Hatot. - Ó, de kár, hogy nyolcat mondtál volna, ... A vicc csattanója az alábbi skandináv keresztrejtvény fősorában olvasható. A megfejtés után plusz egy poén!

Skandináv keresztrejtvény #2267 :: https://skandomata.hu/TInLLt

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.06.16 16:31— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.75K — Megfejtve: 30 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Két finn beszélget: - Te, Pekka, milyen volt a tavalyi nyár? - Nem tudom, Mikka. ... A vicc csattanója skandináv keresztrejtvény fősorában olvasható. A megfejtés után plusz egy poén!

Skandináv keresztrejtvény #1503 :: https://skandomata.hu/33NZwt

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.02.06 16:10— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.21K — Megfejtve: 29 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Két csecsemő beszélget az újszülött osztályon: - Szia! Te fiú vagy, vagy lány? - Fiú. - Honnan tudod? - Majd ha kimegy a nővér, megmutatom. Kimegy a nővér. A csecsemő hirtelen lerántja magáról a takarót, és így szól: ... A folytatás a keresztrejtvény fősorában. A megfejtés után plusz egy poén.

Skandináv keresztrejtvény #4226 :: https://skandomata.hu/nHCQIs

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2015.02.12 16:53— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.43K — Megfejtve: 26 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Napi humor. Poénvadászat. Két barát beszélget: - Azt hiszem, megcsal a feleségem. - Miből gondolod? - Miskolcról költöztünk Győrbe, Győrből Pécsre, Pécsről Kecskemétre, és még mindig ... A vicc csattanója az alábbi skandináv rejtvény fősorában olvasható. A megfejtés után plusz egy poén, plusz egy vicc!

Skandináv keresztrejtvény #1745 :: https://skandomata.hu/YtkfCJ

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.03.07 13:53— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.3K — Megfejtve: 25 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Két részeg beszélget a kocsmában. Egyszer csak megszólal az egyik: - Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza. Mit tegyek, nincs valami ötleted? - Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán. - Rendben, kipróbálom. Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik: - Nos, bevált a tervem? - Hát, csak részben. - Hogyhogy részben? - Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ...

Skandináv keresztrejtvény #4004 :: https://skandomata.hu/rn4HqS

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2015.01.15 10:28— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.34K — Megfejtve: 23 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Napi vicc. Két rendőr beszélget: - Képzeld, mennyit változott a világ. Eddig nem is lehetett a vallásról beszélni, most meg a rádió bemondta a vatikáni időjárást is. - Tényleg? - Persze. Ma reggel a krónikában hallottam, hogy ... A vicc csattanója az alábbi skandináv keresztrejtvény fősorában olvasható. A megfejtés után plusz egy poén! A vízi-rendőröknél sorozás van...

Skandináv keresztrejtvény #3215 :: https://skandomata.hu/zrcCrK

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.11.03 12:38— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.44K — Megfejtve: 22 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

A férj és feleség a karácsonyi halvacsoránál beszélgetnek: - Emlékszel édesem? - kérdi a feleség - Tavasszal amikor elmentél a Balatonra pecázni és fogtál két fogast? - Persze aranyom, emlékszem. - Képzeld drágám, az egyik épp ma telefonált, hogy ... A vicc csattanója a keresztrejtvény fősorában olvasható. A megfejtés után plusz egy poén! ...amikor is egy 90 éves bácsi ellenőrző vizsgálatra megy az orvosához... fejtsd meg és elolvashatod a teljes viccet.

Skandináv keresztrejtvény #7118 :: https://skandomata.hu/dkijsW

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2016.01.05 13:26— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.62K — Megfejtve: 21 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Napi humor. Poénvadászat. A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba. - Hozzál margarint, és ha van tojás akkor hozz tízet! Telik-múlik az idő. Hazajön a rendőr és így szól: - Hoztam ... A vicc folytatását, csattanóját az alábbi skandináv keresztrejtvény fősorában rejtettük el. A megfejtés után plusz egy poén: "Két barát beszélget: - Képzeld csak, megyek haza és azt látom, hogy a hűtőre az asszony kiragasztott egy cetlit..."

Skandináv keresztrejtvény #7669 :: https://skandomata.hu/uShOEk

Készítette: csabi — Készült: 2016.03.05 18:56— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.15K — Megfejtve: 21 :: Publikus rejtvényLeírás

Két rendőr beszélget. Milyen nap van ma? - kérdi az egyik a másiktól. - Nem tudom, de ott az újság a kezedben, nézd meg abban! (Folytatás a rejtvényben.)

Skandináv keresztrejtvény #1273 :: https://skandomata.hu/3drzY

Készítette: citatum — Készült: 2014.01.04 10:29— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.35K — Megfejtve: 20 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Kellér Dezső Kiss Manyival beszélget a "szakmáról": - 60 év nagy idő. Biztosan sok élménye lehetett. - Sok élmény. - Nem gondolt arra, hogy azokat papírra vesse, hogy megírja az emlékezéseit? - De én gondoltam már rá, már bele is kezdtem, csak aztán abbahagytam. - De miért hagyta abba? ... A folytatás a keresztrejtvény fősorában. A rejtvény megfejtése után egy remek Kellér Dezső idézet.

Első   ««  1 2  »»  Utolsó Találatok száma: 17
 

Keresési javaslatok, címkefelhő

 

- Keresés -