Impresszum

I. Adatok


SKAND-O-MATA™ (CyberCrossword 3000™)
- Ha a válasz már megvan!

Domain név tulajdonos, felelős kiadó: CsAB.
A honlap fenntartója: CsAB, Budapest XIII.
Programozás & Webdesign: CsAB.

Weboldal: www.skandomata.hu
E-mail: Írjon nekünk!

Facebook: https://www.facebook.com/skandomata
Twitter: https://twitter.com/skandomata
Youtube: https://www.youtube.com/skandomata

 

II. Szerverüzemeltetés

A SKAND-O-MATA™ weboldal tárhelyét a Tárhelypark.hu – CodePlay Solutions Kft. üzemelteti.

 

III. Nyilatkozat

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a SKAND-O-MATA™ leginkább tájékoztatás céljából teszi közzé.

A SKAND-O-MATA™ tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A SKAND-O-MATA™ weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a SKAND-O-MATA™ (CsAB) jogosult.

A SKAND-O-MATA™ weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

A SKAND-O-MATA™ előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A SKAND-O-MATA™ azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A SKAND-O-MATA™ weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a SKAND-O-MATA™ akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a SKAND-O-MATA™ semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

naptárkészítés, naptár készítés www.naptarkeszites.hu]

A SKAND-O-MATA™ fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A SKAND-O-MATA™ nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a SKAND-O-MATA™ kifejezetten kizárja.

A SKAND-O-MATA™ nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a SKAND-O-MATA™ weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.

A SKAND-O-MATA™ weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhat, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

 
 
 

- Impresszum -