REJTVÉNYLEXIKON - SZÓKERESŐ

 
  • Nem megfelelő a keresendő szó hossza! (4-40 betű kell)

 

A fenti űrlap segítségével a SKAND-O-MATA™ weboldal rejtvény lexikonában, rejtvényadatbázisában kereshetsz - a skandináv keresztrejtvényekben található meghatározások alapján.

 

Hogyan keressek?

Ha például a rejtvényben található egy hosszabb meghatározás, akkor elég annak egy részletét beírnod ide. Pl. a skandináv rejtvényben az áll, hogy "MALÁRIA ELLENSZERE". Ekkor ha a "MALÁ" kifejezésre keresünk, akkor egy jó pár meghatározást kapunk. Ha viszont azt keressük, hogy "MALÁR", akkor már megkapjuk a pontos meghatározást és a megoldást is: "KININ".

A keresésnél minimum 4 karaktert kell megadni, hogy a keresés elinduljon.

 

Online skandináv keresztrejtvények - Fejtsen rejtvényt most!

Amennyiben skandináv típusú keresztrejtvényeket szeretne online megfejteni, kitölteni, akkor kattintson az alábbi rejtvénykép valamelyikére - így a toplistán található legjobb, legújabb rejtvények között böngészhet. Kulcsszavak alapján kereshet a rejtvények megjegyzéseinek szövegében. A rejtvények megoszthatóak, kinyomtathatóak, bejelentkezés után vektorgrafikus formában (SVG) el is menthetőek.

[Online skandináv keresztrejtvények]

 

[naptárletöltés (www.naptarletoltes.hu)]

INGYENES keresztrejtvény-készítő - Készíts te is pár kattintással!

Ha nem csak megfejteni szereted a rejtvényeket, hanem készíteni is szeretnél, vagy meglepni ismerősöket, barátokat, családtagokat személyes rejtvényekkel, olyan fősorral ellátott rejtvényekkel, amiket te határoztál meg, csak kattints a rejtvénykészítő lehetőségre, és pillanatok alatt egyedi skandináv keresztrejtvényt tudsz készíteni.

Add meg a fősort, esetleg megjegyzést és titkos megfejtést, kattints és már kész is a rejtvényed!
Oszd meg, nyomtasd ki, töltsd le! Letölthető keresztrejtvények, nyomtatható keresztrejtvények készítése itt!

 
 

- Szókeresés -