[ SKAND-O-MATA™ - Ha a válasz már megvan! / www.skandomata.hu ]

  VII. évfolyam 154. szám   2016. június 2., csütörtök  

FEJTSD MEG A KERESZTREJTVÉNYT
és nyerd meg a 3 db szakácskönyv egyikét!

A Szalay Könyvek a SKAND-O-MATA™ weboldal segítségével új rejtvénypályázatot, nyereményjátékot indított. Nincs más dolgod, mint megfejteni a skandináv keresztrejtvényt és beküldeni a helyes megfejtést. A játék 2016. június 6-ig tart.

Jó rejtvényfejtést! Sok szerencsét!

[ Szalay Könyvek nyereményjáték ]
A Szalay Könyvek nyereményjáték kiírása :: rejt.hu/fuKWMZ

Készítsen Ön is keresztrejtvény pályázatokat, szervezzen nyeremény­játékokat! A SKAND-O-MATA™ weboldalon ingyenesen készíthető, másodpercek alatt skandináv keresztrejtvény, mellyel könnyedén lehet rejtvénypályázatokat, nyereményjátékokat folyatatni.

Hogyan szervezzünk nyereményjátékokat
SKAND-O-MATA™ keresztrejtvényekkel?

Hogyan? A SKAND-O-MATA™ segítségével gyorsan és egyszerűen: Készítsen egy tetszés szerinti skandináv keresztrejtvényt.
A megjegyzés rovatba írja le a nyeremény­játék feltételeit, határidőket, ismertesse a nyereményt. A titkos üzenetbe (mely csak a helyes megfejtés után látszódik - és a robotok sem képesek feltörni!) írja bele a megfejtés beküldéséhez használatos e-mail címet, egyéb feltételeket. A Keresztrejtvény API segítségével beágyazhatja weboldalába. A prémium funkciókkal képet is csatolhat a pályázati rejtvényhez. A helyes megfejtők közül sorolja ki a nyertes(eke)t a www.random.org segítségével - biztonságosan, majd értesítse ő(ke)t. Ne feledje a nyereményjátékát széles körben hirdetni, a közösségi oldalakon értesíteni a potenciális érdeklődőket.

Egy jó nyereményjátékkal rengeteg látogatóra,
új ügyfélkörre, potenciális vevőre számíthat!

AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKRŐL, FUNKCIÓKRÓL KORÁBBI HÍRLEVELÜNKBEN TÁJÉKOZÓDHAT. TOVÁBB »

Nem rég' megújult a SKAND-O-MATA™ weboldal. Nem csak frissebb külemmel, de új funkciókkal és lehetőségekkel is bővült. A legutóbbi fejlesztés eredményeként regisztrált felhasználók már tudnak képeket feltölteni a rejtvények mellé.


Megköszönve a figyelmet, üdvözlettel:

SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™
"Ha a válasz már meg van!"

[Facebook] [Twitter] [Youtube] [RSS]

© 2010-2016., SKAND-O-MATA™ (www.skandomata.hu). Minden jog fenntartva.


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.