[ SKAND-O-MATA™ - Ha a válasz már megvan! / www.skandomata.hu ]

  VII. évfolyam 148. szám   2016. május 27., péntek  

MOST AJÁNDÉK, INGYEN KREDIT
Facebook Kupon = 100% kedvezmény

Most ajándék kreditet adunk egy próba erejéig, minden – ingyenesen megszerezhető – Facebook Kuponnal rendelkező felhasználónknak, hogy bárki szabadon kipróbálhassa a weboldalunk új funkcióit.

[ Kép: Facebook Kupon ]
Facebook Kupon segítségével INGYEN kreditet szerezhet :: rejt.hu/kupon

Nem rég' megújult a SKAND-O-MATA™ weboldal. Nem csak frissebb külemmel, de új funkciókkal és lehetőségekkel is bővült. A legutóbbi fejlesztés eredményeként regisztrált felhasználók már tudnak képeket feltölteni a rejtvények mellé.

AZ ÚJ LEHETŐSÉGEKRŐL, FUNKCIÓKRÓL KORÁBBI HÍRLEVELÜNKBEN TÁJÉKOZÓDHAT. TOVÁBB »

Ne hagyja ki a lehetőséget! Szerezzen ajándék kreditet ingyenesen megszerezhető Facebook Kuponnal! Használja fel az ajándék kreditet mielőbb! Egyedi képes keresztrejtvény készítéshez kiváló, pl. ajándéknak, névnapra, születésnapra. Már csak pár napig!


Megköszönve a figyelmet, üdvözlettel:

SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™
"Ha a válasz már meg van!"

[Facebook] [Twitter] [Youtube] [RSS]

© 2010-2016., SKAND-O-MATA™ (www.skandomata.hu). Minden jog fenntartva.


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.