[ SKAND-O-MATA™ - Ha a válasz már megvan! / www.skandomata.hu ]

  VII. évfolyam 69. szám   2016. március 9., szerda  

ÚJDONSÁGOK! KÉPES KERESZTREJTVÉNY...

Nem rég' megújult a SKAND-O-MATA™ weboldal. Nem csak frissebb külemmel, de új funkciókkal és lehetőségekkel is bővült. A legutóbbi fejlesztés eredményeként regisztrált felhasználók már tudnak képeket feltölteni a rejtvények mellé (az alábbi képes rejtvény példája is mutatja).

[ Kép: Skandináv keresztrejtvény 7622. ]
Képes és reklámmentes skandináv keresztrejtvény #7622. :: rejt.hu/kepes

REKLÁMMENTESSÉG, ÚJ API FUNKCIÓK

A képes rejtvények mellett reklámmentes, hirdetések nélküli megjelenítésre is van lehetőség. A reklámmentes rejtvények esetén további extra lehetőségek is elérhetők a Keresztrejtvény API-ban (widget) – pl. a weboldalba illeszthető rejtvények már a jelzett felhasználói igényeknek megfelelően paraméterezhetőek.

Az alábbi példa jól szemlélteti, hogyan lehet átszínezni egy rejtvényt vagy éppen lekapcsolni a fejlécét, a megjegyzést vagy a titkos üzenetet a beágyazás során.

KÉSZÍTS KÉPES KERESZTREJTVÉNYEKET ONLINE!
EGYEDI REJTVÉNY-KÉSZÍTÉS 1 PERC ALATT

ÚJ IKONOK, ÚJ LEHETŐSÉGEK

A fejlesztésnek illetve új funkcióknak köszönhetően új ikonokat is bevezettünk.
Az új funkciókat csak a regisztrált, bejelentkezett felhasználók érhetik el, az anonim rejtvényekhez nem.

[ Kép: Beállítások ikon ] Keresztrejtvény Beállítását jelölő ikon. A rejtvény listákban, előzményekben a rejtvények mellett látható Beállítás ikonra kattintva személyre szabhatjuk a saját keresztrejtvényeinket.

[ Kép: Rejtvénykép ikon ] Képes keresztrejtvényeket jelölő ikon. Ezekhez a rejtvényekhez a felhasználó csatol(ha)t képeket. A titkos rejtvényeknél csak akkor tekinthető meg a kép, ha ismerjük a rejtvény jelszót. Részletek »

[ Kép: Reklámmentesség ikon ] Reklámmentes keresztrejtvényeket jelölő ikon. Ezeken a rejtvényoldalakon, rejtvénylapokon nem jelenik meg hirdetés, valamint a Keresztrejtvény API-ban (widget) új funkciók érhetőek el. Részletek »


FEJTS REJTVÉNYEKET ONLINE!
INGYENES SKANDINÁV KERESZTREJTVÉNYEK

* Egyébiránt ezúton tájékoztatjuk a felhasználóinkat, hogy az új fejlesztések, új funkciók bevezetésével a SKAND-O-MATA™ weboldal felhasználási feltételei is megváltoztak (leginkább a prémium szolgáltatások és tartalom megosztások terén), a Jogi feltételek IV. pontja alapján: "A szolgáltatási feltételeit a szolgáltató bármikor, szabadon megváltoztathatja." Hatályos: 2016. február 28-tól.

Reméljük, hogy a fent ismertetett új lehetőségek emelik a felhasználói élményt, valamint a weboldalunkon készített skandináv keresztrejtvények minőségét is.


Megköszönve a figyelmet, üdvözlettel:

SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™
"Ha a válasz már meg van!"

[Facebook] [Twitter] [Youtube] [RSS]

© 2010-2016., SKAND-O-MATA™ (www.skandomata.hu). Minden jog fenntartva.


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.