[ SKAND-O-MATA™ - Ha a válasz már megvan! / www.skandomata.hu ]

  V. évfolyam 337. szám   2014. december 3., szerda  

[Keresztrejtvény-pályázat. Nyerj tabletet!]

Fejtse meg online, az alábbi ingyenes skandináv keresztrejtvényt és
nyerjen egy MyAudio Next D7HD 7" Wi-Fi 8GB DualCore tabletet!

A nyereményjáték időtartama: 2014. november 28. - 2014. december 15.

»» //rejt.hu/nyerj »»

[ Kép: Skandináv keresztrejtvény 3443. ]


HAMAROSAN ÚJABB KERESZTREJTVÉNY-
PÁLYÁZATOKKAL JELENTKEZÜNK
Játsszon egy jubileumi Rubik-kockáért!


[ Kép: Rubik-kocka ] Készítsen online Ön is pályázati rejtvényeket - szervezzen játékot - és népszerűsítse weboldalát, termékét! NÖVELJE CÉGE, WEBOLDALA FORGALMÁT! A nyereményjátékkal kombinált keresztrejtvények, fejtörők mind-mind alkalmassak erre.
Példa: //rejt.hu/LQ4qGR

FEJTSEN REJTVÉNYEKET ONLINE!
INGYENES SKANDINÁV KERESZTREJTVÉNYEK

Az elkészült rejtvények között böngészhet is - nem csak készíthet, nyomtathat vagy megoszthat rejtvényeket, de online is megfejthetőek.

Legjobb rejtvények, Toplista: //skandomata.hu/toplista
Keresés a keresztrejtvények között: //skandomata.hu/kereses


NEHÉZ MEGFEJTENI A REJTVÉNYEKET? NEM BOLDOGUL?

A rejtvényfejtéshez segítséget ad az Online Rejtvénylexikon (Szókereső) is. Óriási adatbázissal rendelkező keresztrejtvény lexikon, szókeresőben megtalálható minden megfejtendő szó a meghatározások alapján.

REJTVÉNYLEXIKON, SZÓKERESÉS


JÓ TUDNI... TIPPEK, ÖTLETEK

Személyes rejtvényüzenet küldése. A SKAND-O-MATA™ weboldal arra is alkalmas, hogy kedves ismerőseinknek, barátainknak, rokonainknak, kedvesünknek szóló jókívánságainkat személyes rejtvényekkel közöljük. Készítsen Ön is rejtvényeket, és küldjön személyes rejtvényüzenetet! Példa: //rejt.hu/xasbUe

Gyorsabb, mint az emberi pislogás! A SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™ néhány esetben gyorsabban készít rejtvényt, mint egy emberi pislogás. Van, hogy időigényes a feladat, de előfordul néhányszor, hogy a másodperc tört része alatt elkészül egy-egy skandináv keresztrejtvény. Csak a SKAND-O-MATA™ weboldalon lehet, egyedülálló módon, szempillantások alatt, magyar nyelvű, skandináv keresztrejtvényt készíteni!

[ Rejtvényfejtés időseknek ]

NE FELEDJE... A keresztrejtvény nemcsak kellemes időtöltés, de az agyat is tornáztatja! Idősebb korban kimondottan ajánlott. Kimutatták, hogy akik naponta rejtvényt fejtenek, azoknál a szellemi leépülés folyamata lassul.

Rejtvénypályázat készítése. Ha online játékot szeretnénk szervezni, melyben nyereményt is kisorsolunk a helyes megfejtők és a megfejtést beküldők között, akkor az oly módon lehetséges, hogy ide a megjegyzés részbe leírjuk a feltételeket (pl. hogy mi a nyeremény, mikor sorsolunk, stb.) és a titkos üzenetbe pedig a beküldés módját, pl. címet, email címet. Arra vigyázzunk, hogy ne kapcsoljuk be a megfejtést mutathat opciót a készítéskor, mert akkor egyből láthatóvá válhat a fősor.
Példa: //rejt.hu/LQ4qGR


Megköszönve a figyelmet, üdvözlettel:

SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™
"Ha a válasz már meg van!"

[Facebook] [Twitter] [Youtube] [RSS]

© 2010-2014., SKAND-O-MATA™ (www.skandomata.hu). Minden jog fenntartva.


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.