[ SKAND-O-MATA™ - Ha a válasz már megvan! / www.skandomata.hu ]

  IV. évfolyam 259. szám   2013. szeptember 16., hétfő  

AMIRŐL SZÓLUNK... (Kattintson a menüpontokra!)

Tartalomjegyzék

Köszönjük, hogy érdeklődik! Jó olvasást!


ÚJ, INNOVATÍV FEJLESZTÉS!
REJTVÉNY SZEMPILLANTÁSOK ALATT...
GYORSABBAN AZ EMBERI PISLOGÁSNÁL!!!

A SKAND-O-MATA™ weboldal most INGYENES, online skandináv keresztrejtvény-készítési lehetőséget biztosít mindenkinek! Mindezt rejtvénykészítési tudás nélkül! Tényleg csak pár kattintás az egész!
És bizonyítottan gyorsabb, mint az emberi pislogás! (Lásd lejjebb!)

MOST INGYENES VEKTOROS (SVG) EXPORTÁLÁSI LEHETŐSÉG* - NYOMTATÁS ÉS MEGOSZTÁS!

[SVG: Skandináv keresztrejtvény]

Kiváló iskolaújságoknak, kis költségvetésű lapoknak, folyóiratoknak, kiadványoknak. Készíteni és fejteni is jó - és mindezt online is lehetséges.

A vektoros formátumú rejtvények szabadon szerkeszthetőek és minőségromlás nélkül átméretezhetőek a kiadványszerkesztőkben, így néhány kattintással beszúrhatunk rejtvényeket a kiadványainkba. Rugalmas, gyors.


(*) Bejelentkezés után elérhetővé válik az SVG Export gomb,
a Nyomtatási lehetőség mellett, a rejtvények felett.

Vida Ádám, 11. osztályos tanuló ajánlása:

"Már 3 éve veszek részt az iskolaújság szerkesztésében. Az új SKAND-O-MATA™ weboldal nagyon megkönnyíti a munkánkat. Csak be kell jelentkezni, és 1 perc alatt lehet skandináv keresztrejtvényt készíteni, ami nyomtatható, de könnyedén lementhető SVG fájlként is. Így gyorsan be lehet illeszteni az újságba a rejtvényt! Korábban napokig tartott, míg egy jó rejtvényt sikerült az újságba szerkeszteni."

Bánfai Virág, 12. osztályos tanuló mondta:

[Skandináv keresztrejtvény QR-kóddal]

"Ha a SKAND-O-MATA™-val pályázati rejtvényeket készítünk, akkor az iskolaújságban kisebb nyereményeket, jutalmakat is ki tudunk sorsolni, a helyes megfejtők között. A pályázati rejtvények miatt megnövekedett a lapszámunk. Még népszerűbb lett az újság. A QR kód alapján sokan online fejtik meg a rejtvényt."


NEMCSAK ISKOLAÚJSÁGOKNAK KIVÁLÓ...
DOBJA FEL WEBOLDALÁT REJTVÉNYEKKEL!


Készítsen online pályázati rejtvényeket - szervezzen játékot - és népszerűsítse weboldalát, termékét! NÖVELJE CÉGE, WEBOLDALA FORGALMÁT! A nyereményjátékkal kombinált keresztrejtvények, fejtörők mind-mind alkalmassak erre.

FEJTSEN REJTVÉNYEKET ONLINE!
INGYENES SKANDINÁV KERESZTREJTVÉNYEK!

Az elkészült rejtvények között böngészhet is - nem csak készíthet, nyomtathat vagy megoszthat rejtvényeket, de online is megfejthetőek.

Legjobb rejtvények, Toplista: //skandomata.hu/toplista
Keresés a keresztrejtvények között: //skandomata.hu/kereses

[Skandináv keresztrejtvény]


NEHÉZ MEGFEJTENI A REJTVÉNYEKET? NEM BOLDOGUL?

A rejtvényfejtéshez segítséget ad az Online Rejtvénylexikon (Szókereső) is. Óriási adatbázissal rendelkező keresztrejtvény lexikon, szókeresőben megtalálható minden megfejtendő szó a meghatározások alapján.

REJTVÉNYLEXIKON, SZÓKERESÉS


JÓ TUDNI... TIPPEK, ÖTLETEK

Személyes rejtvényüzenet küldése. A SKAND-O-MATA™ weboldal arra is alkalmas, hogy kedves ismerőseinknek, barátainknak, rokonainknak, kedvesünknek szóló jókívánságainkat személyes rejtvényekkel közöljük. Készítsen Ön is rejtvényeket, és küldjön személyes rejtvényüzenetet! Példa: //rejt.hu/xasbUe

Gyorsabb, mint az emberi pislogás! A SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™ néhány esetben gyorsabban készít rejtvényt, mint egy emberi pislogás. Van, hogy időigényes a feladat, de előfordul néhányszor, hogy a másodperc tört része alatt elkészül egy-egy skandináv keresztrejtvény. Csak a SKAND-O-MATA™ weboldalon lehet, egyedülálló módon, szempillantások alatt, magyar nyelvű, skandináv keresztrejtvényt készíteni!

[Rejtvényfejtés időseknek]

NE FELEDJE... A keresztrejtvény nemcsak kellemes időtöltés, de az agyat is tornáztatja! Idősebb korban kimondottan ajánlott. Kimutatták, hogy akik naponta rejtvényt fejtenek, azoknál a szellemi leépülés folyamata lassul.

Rejtvénypályázat készítése. Ha online játékot szeretnénk szervezni, melyben nyereményt is kisorsolunk a helyes megfejtők és a megfejtést beküldők között, akkor az oly módon lehetséges, hogy ide a megjegyzés részbe leírjuk a feltételeket (pl. hogy mi a nyeremény, mikor sorsolunk, stb.) és a titkos üzenetbe pedig a beküldés módját, pl. címet, email címet. Arra vigyázzunk, hogy ne kapcsoljuk be a megfejtést mutathat opciót a készítéskor, mert akkor egyből láthatóvá válhat a fősor.
Példa: //rejt.hu/LQ4qGR


Megköszönve a figyelmet, üdvözlettel:

SKAND-O-MATA™ / CyberCrossword 3000™
"Ha a válasz már meg van!"

[ Facebook ] [ Twitter ] [ Youtube ] [ RSS ]

© 2010-2013., SKAND-O-MATA™ (www.skandomata.hu). Minden jog fenntartva.


Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.