KERESŐ, KERESÉS

 
 

Keresési találatok

Skandináv keresztrejtvény #6748 :: https://skandomata.hu/bqgBvi

Készítette: aprosef — Készült: 2015.12.16 10:25— Lejárat: Soha
Megnyitva: 2.18K — Megfejtve: 89 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenetRejtvénykép

A keresztrejtvény megfejtése egyfajta IKEA-édesség. Sütés közben a fűszerkeverék hamisítatlan skandináv karácsonyi hangulatot varázsol a lakásba. És bár nagyon hasonló dolgot készen is vásárolhatunk, éppen ebben a lakberendezési áruházban, de egy csöppet sem árt, ha valamikor az év során, leginkább karácsony táján, igazi házi aprósüteményt sütünk a családnak. Főleg, ha ilyen gyorsan elkészül, mint ez a dolog. Fejtsd meg a rejtvényt... a fősorban találod az étel, sütemény nevét, a receptet pedig a megfejtés ...

Skandináv keresztrejtvény #915 :: https://skandomata.hu/KEFYqh

Készítette: SKAND-O-MATA™ — Készült: 2013.12.05 15:19— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.87K — Megfejtve: 68 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenetMutathat

SKANDINÁV KERESZTREJTVÉNY: A skandináv keresztrejtvény először nyomtatásban Dániában, 1948-ban volt látható, a Berlingske Tidende-ben. A skandináv rejtvény (skandi) nálunk csak a 1960-as években kezdte el diadalútját. Mára világszerte az egyik legnépszerűbb rejtvénytípus, köszönhetően gyors és kényelmes fejthetőségének, vagyis annak, hogy a beírandó szó meghatározását nem kell külön szövegrészben böngészni, hanem az ábrabeli négyzetben, gyorsan megkapja azt az rejtvényfejtő, a beírás irányát jelző nyíllal e...

Skandináv keresztrejtvény #1795 :: https://skandomata.hu/efKazs

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2014.03.17 14:00— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.23K — Megfejtve: 17 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

A székely és a fia elmennek a Hargitára medvére vadászni. Néhány óra múlva találnak is egyet, az öreg pedig gyorsan le is lövi. Nagy nehezen felrakják a szekérre, majd hazaindulnak. Útközben az öreg megszomjazik, és bemegy egy útszéli kocsmába inni, a szekeret pedig a fiúra bízza. Eltelik negyed óra, az öreg kijön, látja, hogy a medve sehol. Kérdi a fiát: - Hol van a medve? - Milyen medve? - Fiam, kimentünk a Hargitára. - Így volt édesapám. - Lőttem egy nagy barnamedvét. - Igen, így volt. - Feltettük a kocs...

Skandináv keresztrejtvény #321 :: https://skandomata.hu/WoIVAt

Készítette: poenvadaszat — Készült: 2013.08.26 13:37— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.07K — Megfejtve: 16 :: Publikus rejtvényLeírás

Egy vadász elájul, összeesik, nem mozdul. A társa ijedten vizsgálgatja, úgy tűnik neki, mintha meghalt volna. Gyorsan hívja mobilon a mentőket. - Jöjjenek gyorsan, azt hiszem meghalt a társam. - Először is bizonyosodjon meg róla hogy valóban meghalt. Hallatszik a kagylóban hogy lerakja a telefont, lépések, eldördül egy puska, lépések, fölemeli a telefont: ... A vicc poénja a skandináv keresztrejtvény fősorában olvasható.

Skandináv keresztrejtvény #2065 :: https://skandomata.hu/9S0d8I

Készítette: citatum — Készült: 2014.04.30 13:32— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.04K — Megfejtve: 13 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

"Majdnem mindegy, hogy valaki a szaktudását konkrétan milyen területen szerezte, azt élete folyamán úgyis néhányszor valami egészen másba kell konvertálnia gyorsan változó korunkban. A 21. századi oktatás lényege egy jó minőségű alaptudás megszerzése valamiben és a konvertálás képességének kialakítása." - mondotta egy magyar pszichológus és matematikus. A keresztrejtvény megfejtése után egy másik érdekes gondolata olvasható. Fejtsd meg a rejtvényt és megtudod kitől idéztünk!

Skandináv keresztrejtvény #1685 :: https://skandomata.hu/ElUSGF

Készítette: citatum — Készült: 2014.02.28 10:38— Lejárat: Soha
Megnyitva: 887 — Megfejtve: 11 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

A megfejtés egy idei, 2014-es nagyszabású nemzetközi esemény, melynek Magyarország nagy reményekkel néz elébe. A skandináv keresztrejtvény megfejtése után elmondhatod a véleményed - ingyenesen, regisztráció és bejelentkezés nélkül, gyorsan és egyszerűen szavazhatsz a www.igen-nem.hu segítségével.

Skandináv keresztrejtvény #6 :: https://skandomata.hu/n3d7vT

Készítette: aprosef — Készült: 2013.05.26 11:44— Lejárat: Soha
Megnyitva: 773 — Megfejtve: 8 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Ha megfejted a rejtvényt, egy a fősorban található fantasztikusan finom, könnyen, olcsón és gyorsan elkészíthető sós sütemény receptje lesz látható. Kellemes rejtvényfejtést és jó sütést!

Skandináv keresztrejtvény #1509 :: https://skandomata.hu/nkAHQp

Készítette: naptarletoltes — Készült: 2014.02.08 11:14— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.16K — Megfejtve: 7 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenetMutathat

Ingyenes, online angol nyelvű, képes keresztrejtvények a www.theappleking.com weboldalon. A The Apple King egy angol nyelvű, vicces, szórakoztató oktatójáték, mellyel a gyerekek könnyedén tanulhatnak egyszerű szavakat. A szókitalálós program beszél is, kimondja a megoldandó szavakat. Rejtvény is lehet készíteni gyorsan és egyszerűen. A rejtvényeket ki is lehet nyomtatni és meg lehet osztani másokkal.

Skandináv keresztrejtvény #5945 :: https://skandomata.hu/QoRfmi

Készítette: citatum — Készült: 2015.09.24 09:55— Lejárat: Soha
Megnyitva: 1.12K — Megfejtve: 5 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

Kitől idézünk? - "A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot. Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz." - Az alábbi skandináv keresztrejtvény fősorában olvasható a szerző neve. A megfejtés után egy újabb idézet, gondolat olvasható, valamint még több információt adunk a szerzőről.

Skandináv keresztrejtvény #15081 :: https://skandomata.hu/ivCs7D

Készítette: aprosef — Készült: 2018.08.11 14:09— Lejárat: Soha
Megnyitva: 325 — Megfejtve: 3 :: Publikus rejtvényLeírásRejtett (titkos) üzenet

SOHA NEM ETTÉL MÉG ILYEN FINOMAT! Fejtsd meg az alábbi keresztrejtvényt és egy eszméletlen finom, minőségi (kb. 3 dl) csokiöntet / csokoládékrém receptje válik láthatóvá, mely villámgyorsan (kb. 2 perc), 900 Ft-ból elkészíthető. A fősorban az egyik fő hozzávaló neve található. A megfejtés után a recept is láthatóvá válik. Sok sikert!


Találatok száma: 10
 

Keresési javaslatok, címkefelhő

 

- Keresés -